vBulletin 6 ile Tanıştınız mı?

Collapse
X
 
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts
  • Makay
    Muhammed Akay
    • 25-01-24
    • 81

    vBulletin 6 ile Tanıştınız mı?

    vBulletin, 40.000'den fazla çevrimiçi topluluğa güç veren yaygın olarak kullanılan topluluk yazılımının önemli bir evrimi ve 20 yıllık tarihindeki en yetenekli vBulletin sürümü olan vBulletin 6'nın piyasaya sürüldüğünü duyurmaktan memnuniyet duyar.

    Müşteri geri bildirimlerinden yola çıkan vBulletin 6, gelişmiş performans, güçlü destek ve Shopify entegrasyonu da dahil olmak üzere çok talep edilen bazı özelliklerin eklenmesi de dahil olmak üzere kapsamlı ürün iyileştirmeleri getiriyor. Halihazırda vBulletin 6'ya yükseltilmiş olan vBulletin.com tartışma forumunda örneklenebilir.

    Önceki sürümlerde olduğu gibi vBulletin 6, yerel olarak barındırılan kurulumlar için geleneksel yazılım lisansının yanı sıra şirketin barındırma ve bakım hizmetlerini içeren abonelik tabanlı seçeneği olan vBulletin Cloud aracılığıyla da sunuluyor.



    ------ Shopify Entegrasyonu + Daha Birçok Geliştirme ------

    vBulletin 6'daki en önemli yükseltmelerden biri, ek ücret ödemeden dahil edilen Shopify API ile entegrasyondur. vBulletin topluluk operatörleri artık RSS Feed veya BBCode aracılığıyla satış için ürünleri içe aktarabilir. Shopify ürünleri bir resim, açıklama ve bir Satın Al düğmesi içerecektir.
    vBulletin 6'daki ek geliştirmeler şunlardır:


    ------ Modern Stil ------

    Yeni varsayılan stil, vBulletin'e taze ve modern bir görünüm kazandırıyor. Yazı tipleri, renkler ve simgeler, cihazlar arasında tutarlı bir görünüm sağlamak için güncellendi. Kalın ve canlı renkler birincil kullanıcı arayüzü öğelerini vurgularken, minimal simgeler tasarımı geliştirmek için seçici olarak kullanılıyor. Yeni varsayılan yazı tipi Poppins, sadeliği ve okunabilirliği için seçilmiş bir sans-seriftir.

    Her zaman olduğu gibi, vBulletin siteleri Stil Değişkenleri, özel CSS ve stil şablonlarını düzenleme yeteneği kullanılarak özelleştirilebilir.



    ------ Tepkiler ------

    Emoji-tarzı tepkiler artık vBulletin itibar sistemi ile entegre edilmiştir ve sistem genelinde Beğenilerin yerini almaktadır. Kullanıcılar, beğenme, beğenmeme ve diğer duygu tabanlı tepkiler gibi çeşitli tepkiler arasından seçim yapabilirler.

    Tepkiler Konular, Yanıtlar ve Yorumlar ile kullanılabilir.


    ------ Etkinlik Kuyruğu ------

    Yeni bir Olay Kuyruğu performansı önemli ölçüde artırır ve olayları sunucu komut satırına taşır. Olay Kuyruğu, yeni gönderiler için bildirim oluşturma gibi görevleri içerir.

    ------ Fiyatlandırma ve Destek ------

    * vBulletin 6 lisansları, bir yıllık ücretsiz güncelleme ve vBulletin'in dünyaca ünlü destek ekibinden bir aylık bilet desteği dahil olmak üzere 179 dolara satılacak. Ortalama bir vBulletin destek bileti 24 saat içinde yanıtlanmaktadır.
    * İlk yıldan sonra, bakım hizmeti eklentisi (79 $) satın almak, ek bir yıl boyunca güncellemelere erişim sağlayacaktır. vBulletin 6'da yeni olan bakım eklentileri, her sekiz haftada bir güçlü güncellemeler yoluyla gelişmiş destek sağlar.
    * vBulletin 6 çalıştıran vBulletin Cloud paketleri ayda 14,99 dolardan başlıyor. Mevcut vBulletin Cloud toplulukları ücretsiz olarak vBulletin 6'ya yükseltilecektir.


    vBulletin 6 veya vBulletin Cloud satın almak için www.vbulletin.com adresini ziyaret edin.



    ------ Bize Ulaşın ------

    Lütfen bu e-postaya doğrudan yanıt vermeyin. Yanıtınız bize ulaşmayacaktır. Lütfen aşağıdaki bağlantıları kullanın.

    vBulletin teknik sorunuz mu var? Destek ile iletişime geçin:


    Diğer tüm sorularınız için lütfen bu sayfayı ziyaret edin:
    https://www.vbulletin.com/go/contact​

    NOT: Bu makale kaynak gösterilmeden paylaşılamaz, paylaşanların hakkında gerekli şikayetler başlatılacaktır Kaynak linki aşağıdadır;
    https://www.trvbulletin.com/forum/vb...?ştınız-mı


    Saygılarımızla,
    TRvBulletin Yönetimi
  • bebekyüz
    Doğrulanmış Üye
    • 26-01-24
    • 4

    #2
    hayırlı olsun yeni sürüm mükemmel olmuş 👏👏👏

    Yorum Yap

    • Tabut
      Doğrulanmış Üye
      • 09-02-24
      • 14

      #3
      vbulletin 6 çok iyi olmuş ama eklenti eksiği çok malesef. vbulletinde fazla geliştirici kalmadı artık.

      Yorum Yap

      • Makay
        Muhammed Akay
        • 25-01-24
        • 81

        #4
        Tabut adlı üyeden alıntı
        Mesajı görüntüle
        vbulletin 6 çok iyi olmuş ama eklenti eksiği çok malesef. vbulletinde fazla geliştirici kalmadı artık.
        Maalesef hocam bu arada hoş geldiniz. Eklentiler de gelecektir ilerleyen dönemlerde.

        Yorum Yap

        Sonuçlandırılıyor...